Gespreksleiders gezocht

Oproep andere stadsdorpen: Gespreksleiders gezocht

 
 
Dit is een oproep aan andere stadsdorpen

Tijdens onze inspiratie conferentie Wonen, nu en later, op 14 november in de middag, zullen 7 thema's aan 7 tafels worden besproken. Wij zoeken 7 gespreksleiders, die ervaring hebben met het leiden van een dialoog. 

Als je meedoet, betekent dat, dat je op 14 november in de middag het gesprek leidt aan een tafel met circa 8 deelnemers, waar één van de thema's wordt besproken. Tevens neem je deel aan een bijeenkomst van de gespreksleiders op donderdag 27 oktober van 9.15 tot 12.30 om alle tafels van de conferentie voor te bereiden. 

Meer informatie over de het voortraject en de uitwerking van de conferentie vind je hier

Een mooie kans voor jou om onze conferentie bij te wonen, en een mooie kans voor ons om aan onafhankelijke gespreksleiders te komen!

Graag contact opnemen voor 20 september via StadsdorpVondelHelmers@gmail.com 

Hartelijke groet,
werkgroep Wonen
van Stadsdorp VondelHelmersSTADSDORPER AGENDA
Alle belangrijke en leuke zaken op een rijtje.

WEBSITE Stadsdorp OvertoomseSluis vóór en dóór
u!

Wilt u aandacht voor iets in ons Stadsdorp. Valt u iets belangrijks of grappigs op? Heeft u een berichtje of oproep o.i.d. voor  deze website of voor de nieuwsbrief? Mail het naar
overtoomsesluis@outlook.com
en wij zorgen dat het geplaatst wordt.

HET DOEL van ons Stadsdorp is buurtbewoners van alle leeftijden met elkaar in contact te brengen zodat we elkaar leren kennen en zo goed nabuurschap mogelijk maken in een schone, groene en veilige buurt. Lees verder...
AANMELDEN voor onze NIEUWSBRIEF?
We versturen er elke maand al 232 naar onze stadsdorpers!
Klik hier voor een aanmeldingsformulier.