Verslag Huiskamer: Bijles mobiel/labtop/tablet

De blinde helpt de lamme, was het toch ook wel een beetje. Althans, laat ik voor mijzelf spreken. Joke was helaas ziek en die zou deze huiskamer leiden. Gelukkig was Gijs meer ingewerkt in de verschillende types mobieltjes. Steeds verandert er ook wat in de programmatuur, ziet het beeldscherm er anders uit, of moet je een nieuwe versie apparaat kopen als je wilt bijblijven. Niet voor niets spreekt men over “versies” bij mobieltjes, PC’s, tablets enzovoort, want met de versie die je koopt is de volgende versie al weer aangekondigd en dus de veroudering al weer ingetreden. Zo zijn fabrikanten verzekerd van een constante vraag.

Het was zinvol en het was ook leuk om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar. Dat gaan we inplannen.

Bovendien hebben we onze site bekeken: www.stadsdorpovertoomsesluis.nl/overtoomsesluis

De aanwezigen waren vol lof. Een groot compliment voor met name Marion Kouwets, de beheerder van onze site. En dat naast haar baan! Met name werd de invulling van de opmaak geprezen, de toegankelijkheid, de doorklikmogelijkheid bij lees verder…. en de hoeveelheid informatie die daar achter blijkt te zitten. Dat gaat verder dan alleen ons stadsdorp.

Daarom nogmaals hulde voor Marion, die eigenlijk ook versterking nodig heeft, een achterwacht, die dit zo nu en dan van haar kan overnemen. Hopelijk is er iemand binnen onze gelederen die daarvoor voelt.