*De Kleine Komedie Adventskalender* 
We hebben elkaar de afgelopen tijd helaas maar weinig kunnen zien. We missen de artiesten op ons podium. Het publiek in de zaal. De reuring in het gebouw. Om deze kille dagen met een warm hart door te komen hebben we voor iedereen een cadeau, een lichtpuntje ter opvrolijking: De Kleine Komedie Adventskalender.
 
Van 1 december t/m 1 januari, iedere dag een gratis minivoorstelling. Wie er achter het vakje zit is steeds weer een verrassing. We kunnen wel vast verklappen dat veel leuke artiesten aan de kalender meewerken.
 
Het eerste vakje is op 1 december vanaf 12.00 uur te openen op onze website. Dus kijk iedere dag op de site en houd ook al onze andere kanalen goed in de gaten om niets te missen. Stuur deze kalender of de video's vooral door aan iedereen die jij zelf een vrolijk cadeautje wil geven. We wensen iedereen een schitterende decembermaand! 
 
Met grote dank aan een genereus, anoniem, familiefonds dat de productie van deze adventskalender mogelijk maakt en het Zadelhoff Cultuurfonds voor de technische faciliteiten. 

Klik hier voor de adventskalender